Hogyan működik a Klub?

A Kismamavagyok Klub azzal a céllal jött létre, hogy a babát tervezőknek, várandósoknak, kisgyermekes szülőknek változatos formában biztosítson tartalmakat a várandósság, a szülés és az újszülött gondozás témaköreiben, valamint, hogy a Klubtagok igénybe vehessék a Partnereink által nyújtott kedvezményeket.

A Kismamavagyok Klub tagjává úgy válhat, ha ingyenesen regisztrál itt.

Miért érdemes Klub tagnak lenni?

  • ingyenes extra tartalmak: cikkek, videók, podcastok
  • Partnereink által nyújtott kedvezmények

Élvezze a klubtagság előnyeit! Ha olvasni van kedve, válogasson weboldalunk cikkei közül. Ha úton van, vagy nem áll módjában olvasni, indítsa el podcastjainkat. Amennyiben vizuális élményre is vágyik, kattintson videóinkra. Elismert szakemberek, nagy elkötelezettséggel készítették el előadásaikat Klubunk tagjai számára.

Az adott tartalmakhoz kapcsolódó képen rózsaszín mezőben látja, hogy a tartalom melyik terhességi héthez kapcsolódik. Ha a képen további színes mezőt nem lát, akkor a tartalomhoz egy kattintással hozzáfér. Ha a képen a piros mezőben a “Zárolt” feliratot látja, az azt jelenti, hogy a tartalom csak Kismamavagyok Klub tagok számára érhető el. Miután ingyenesen, mindössze 1 perc alatt regisztrál Klubunkba, a “Zárolt” felirat helyén a zöld mezőben a “Feloldott” felirat jelenik meg és minden tartalom elérhetővé válik.

Nem vagy bejelentkezve

A szolgáltatás használatához jelentkezzen be.